Τετάρτη

ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΛΗΣΤΕΡΟΛΗ

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ... ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ !

Συχνά, συσχετίζουμε τη χοληστερόλη με τα λιπαρά φαγητά, αλλά, στην πραγματικότητα,  το σώμα μας παράγει την περισσότερη από αυτή την ουσία με την κολλώδη υφή που βρίσκεται μέσα μας. Το  συκώτι  συνθέτει το 75% της χοληστερόλης που κυκλοφορεί στο αίμα σας. Μόνο το 25% προέρχεται απευθείας από το πιάτο σας. Σε φυσιολογικά επίπεδα, η χοληστερόλη είναι  ... ωφέλιμη για τον οργανισμό σας! Παίζει ένα σημαντικό ρόλο, βοηθώντας τα κύτταρα να κάνουν αυτό που πρέπει.Δυστυχώς, πολύ μεγάλη μερίδα συμπολιτών μας έχει απαράδεκτα υψηλά επίπεδα χοληστερόλης.

ΤΑ ΣΥΜΠΤΏΜΑΤΑ

Ακόμα και αν είχατε πολύ υψηλά επίπεδα χοληστερίνη δεν θα είχατε κανένα σύμπτωμα. Για όσο καιρό όμως δεν το είχατε καταλάβει, θα σας προξενούσε τεράστια βλάβη σε πολύ ζωτικές λειτουργίες σας Για παράδειγμα, η περίσσεια χοληστερίνης σας κάνει να συσσωρεύετε ένα είδος πλάκας στο εσωτερικό των αρτηριών σας. Αυτή η κατάσταση, που λέγεται αθηροσκλήρωση, σταδιακά μειώνει τον ελεύθερο χώρο που χρειάζεται το αίμα σας για να κυκλοφορήσει. Η αθόρυβη δυσκολία που προκαλεί στον οργανισμό σας μπορεί να πυροδοτήσει "από το πουθενά", σοβαρές  καρδιοπάθειες.  Μάλιστα, μπορεί ήδη να έχει ξεκινήσει αυτή η διαδικασία στο σώμα σας και να μην το έχετε καταλάβει! Αν αυτό σας τρομάζει,  υπάρχουν και καλά νέα. Η χοληστερόλη μετριέται πολύ εύκολα, ενώ υπάρχουν πολλοί τρόποι να την κατεβάσετε.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ !
Βέβαια, οι έρευνες που γίνονται συνεχώς αποδεικνύουν ότι τα φάρμακα που περιέχουν απομονωμένες τις ουσίες που κατεβάζουν τη χοληστερίνη, δεν μειώνουν αρκετά τον κίνδυνο πρόκλησης καρδιοπαθειών. Δείτε περισσότερα εδώ , και εδώ.

Σε αντίθεση, οι  επιλεγμένες φυσικές τροφές όχι μόνο μπορούν να μειώσουν ποσοτικά τα επίπεδα χοληστερόλης, αλλά και να  προστατεύσουν αποτελεσματικά την πολύτιμη καρδιά σας!

Δοκιμάστε  τον καφέ με Γανόδερμα και νοιώστε τον οργανισμό σας να ελευθερώνεται. Για να τον δοκιμάσετε, συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας στο πάνω μέρος αυτής της σελίδας και θα σας στείλω δωρεάν δείγματα !

Περισσότερες κρίσιμες αλήθειες για τη Χοληστερίνη, προσεχώς. 
Stay Tuned!
Γ.Η.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου